top of page

SAMOSOS

Samosos tradiciškai gaminamos Azijos virtuvėje. Tradiciškai jos gaminamos su virtų daržovių ar mėsos / žuvies įdaru. Aš samosas gaminu su daržovių įdaru. Tradicinėje virtuvėje naudojama kvietinė tešla ir pyragėliai verdami aliejuje. Na, o aš stengiuosi kurdama kiekvieną patiekalą kaip įmanoma jį padaryti sveikesnį, neprarandant malonumo skonio prasme. Tad samosas gaminu su ryžių popieriumi (taip išvengiu gliuteno), ir vietoj virimo aliejuje - apkepinu su šlakeliu kokosų aliejaus ir po to kepimą baigiu orkaitėje. Taip išvengiu didelio kiekio riebalų!

Norite skaityti daugiau?

Užsiprenumeruokite alijeva.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page