Šie “sparneliai” - puikus užkandis vaišinant ir mažuosius, ir didelius. Juos mėgsta visi ir nuo stalo dingsta pirmi. Jie man pasitarnauja ne tik kaip užkandis, bet ir kaip pagrindinio patiekalo dalis - aš mėgstu patiekti keletą skirtingų patiekalų ant stalo, ypatingai savaitgalio pietų metu, kai sėdam ramiems, ilgiems pietums. Pagaminu keletą vandeningų daržovių patiekalų, paruošiu šakninių daržovių - sotumui, o jau tuomet kiekvienas narys formuojasi savo lėkštę. Šie “sparneliai” tinka tiek prie europietiškų skonių prie bulvių, tiek prie azijietiškų - prie ryžių, tiek prie meksikietiškų tacos! Vienu žodžių - universalu ir be galo gardu.
KALAFIORŲ “SPARNELIAI”
Atnaujinta: 05-14
Norite skaityti daugiau?
Užsiprenumeruokite alijeva.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą
Comments