top of page

FALAFELIAI

Artimųjų rytų virtuvės perlas, nuostabus augalinės kilmės baltymų šaltinis, sotus užkandis ar pietų / vakarienės dalis. Mūsų šeima be galo myli falafelius, vaikai jei tik turi galimybę - visada jų užsisako kavinėje, o kai mama prisiruošia ir iškepa jų namuose - yra tikra šventė. Aš jų visada gaminu daugiau, tiek kiek nesuvalgom tuo metu - užšaldau, o kai jų prireikia, tiesiog juos pašildau orkaitėje, papjaustau salotų ir pietūs ar vakarienė - paruošti! Gaminimas nėra sudėtingas, reikia tik pasiplanuoti iš vakaro ir nepamiršti užmerkti avinžirnių nakčiai. 

    Norite skaityti daugiau?

    Užsiprenumeruokite alijeva.lt, jei norite toliau skaityti šį išskirtinį įrašą

    Comments


    bottom of page